To top
24 dec.

Craciun Fericit!

Dragii mei, nu stiu voi ce parere aveti, dar mie  in ultima vreme mi se pare ca nu imi ajunge timpul sa fac tot ceea ce imi doresc. Sunt intr-o alergatura continua, incercand sa fiu multi tasking, dar uneori scap din vedere lucruri importante.
De ce va vorbesc despre timp intr-un post de Craciun? Pentru ca in astfel de ocazii incerc sa recuperez tot timpul pe care nu l-am petrecut cu copiii si restul familiei mele. Sunt convinsa ca nu resusesc sa compensez luni de agitatie cu trei, patru  zile relaxante, dar am un sentiment foarte placut chiar daca recuperez in reprize scurte. Unul din punctele de pe lista mea de dorinte pentru 2015 este acesta: putin mai mult timp liber, pe care sa il petrec cu familia si sa ma ingrijesc de corpul si sufletul meu. Iar asta va doresc si voua. Sunt convinsa ca fiecare dintre noi este in cautare de noi orizonturi, de avansare in cariera, dar asta ne afecteaza in primul rand relatia cu noi insine. Cel putin eu asa simt. Asa ca ceea ce imi doresc mie va doresc si voua.
Pe langa asta va doresc sanatate, ca-i mai buna decat toate, cum se zice si pe buna dreptate (si asa am facut o rima),  liniste sufleteasca si inspiratie pentru Noul An!
Va pup!!!

Multumim C&A pentru tinutele noastre, Rawyal Brunch & Cakes pentru deliciile sanatoase si Kuxa pentru locatie.

 

Photography by IULIANA POPESCU 

 

Summary
Happy Christmas!
Article Name
Happy Christmas!
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply